Skip to main content

Rólunk

A Napelem Energy-nél célunk, a szolár rendszerek értékesítése és teljes körű kivitelezése, amivel Megrendelőink kiadásaikat lényegesen csökkenteni tudják, kedvező megtérülési mutató mellett.
Kimagasló minőségű termékekkel, magas fokú szakértelemmel és gyakorlattal építjük ki napelemes rendszereinket, aminek következtében 25-30 évig is gond nélkül tudja használni a napelemek által termelt ingyenes villamos energiát.

A napelemes rendszerek komplett kivitelezése a Szalu Energy Kft. szakmai irányítása mellett a Habi-vill Kft-vel közösen történik.

A Szalu Energy Kft. 1994 elején alakult ügyfelei kiszolgálására, villamossági, ipari automatizálási, folyamatirányítási, és villamos karbantartási munkák elvégzésére. 2007-ben tevékenységi kör bővítés történt, a hálózatra termelő napelemes rendszerek komplett kivitelezése is felkerült a palettára. Az első napelemes rendszer letelepítése 2008-ban megtörtént, azóta több száz solar rendszer készült el magas szakmai színvonalon és garanciával. Jelenleg a cég 3200 Gyöngyös Karácsondi út 36. alatt található központtal és raktárbázissal üzemel. Már több mint 20 szakember dolgozik a folyamatok minőségi és pontos kivitelezésén.

A Habi-Vill Kft. villanyszerelési munkálatait 2010-ben mint egyéni vállalkozás kezdte meg, majd az évek során 2016-ra nőtte ki magát a jelenlegi szervezetté és már több mint 10 alkalmazottal családi vállalkozásként üzemel. Országszerte vállal villamos kivitelezést I. osztályú minőségben. Napelemes rendszereket 4 éve telepít az ország egész területén. Jelenleg 3200 Gyöngyös Gábor Áron u. 45. alatti telephelyen üzemel.


Kapcsolat:

NAPELEM ENERGY CENTER
3200 Gyöngyös Karácsondi út 36.
+36 30 719 5612
www.napelemenergy.hu
info@napelemenergy.hu